LASH LIFT & BROW LIFT

Upplev en ögonblicklig förvandling med våra exklusiva Lash & Brow Lift-behandlingar! Ge dina ögon ett lyft och få en omedelbar wow-effekt. Vår professionella teknik ger dina ögonfransar och ögonbryn den perfekta böjen och lyftet, vilket ger dig ett piggare och mer ungdomligt utseende.

 • LASH LIFT 

  En av de mest populära behandlingarna just nu är lash lift. Ett skonsamt alternativ till dig som inte kan eller vill ha fransförlängning. Resultatet blir naturligt och öppnar upp ögat då fransarna får ett permanent lyft. Avslutningsvis färgas fransarna och mättas med keratin.
  Vad är ett lash lift? Ett lash lift är precis vad det låter som, ett franslyft. Under behandlingen fästs de egna fransarna med noggrannhet upp på en silikonspole, sedan appliceras två olika vätskor och på så sätt skapas en permanent böj. Fransarna färgas och vårdnande keratin appliceras slutligen. Behandlingen ger dig en piggare blick, du slipper fransböjaren och fransarna ser betydligt längre ut.
  LASH LIFT - 795:-
  LASH & BROW LIFT - 1295:-
  LASH LIFT + FÄRG & FORM AV BRYN - 895:-
 • BROW LIFT

  En av de hetaste behandlingarna just nu! Brow lift passar dig som vill ha naturligt snygga och välformade bryn som är lätta att styla. Resultatet blir en illusion av fylligare bryn.
  Vad är ett brow lift? Under behandlingen rakpermanentar man stråna, färgar, formar och avslutar med ett vårdande serum. Man lyfter stråna från roten och uppåt vilket ger effekten av en piggare look. Du ska undvika att blöta dina bryn i minst 24h efter behandlingstillfället, därefter går det att styla brynen som du själv vill och är bekväm i.
  BROW LIFT  - 695:-
  LASH & BROW LIFT  - 1295:-

LASH LIFT

Att tänka på innan behandlingen

– Kom utan ögonsmink och linser
– Planera att duscha/tvätta håret innan då du inte får blöta ner fransarna på minst 24h efter din behandling.

Att tänka på efter behandlingen

– Låt fransarna vara så gott det går i 24h.
– Undvik dusch, bad, bastu, aktiviteter som framkallar svettning i minst 24h.
– Undvik produkter som innehåller oljor samt mascara i minst 24h.
– Undvik att använda vattenfast mascara efter att du gjort lash lift för längre hållbarhet.
– Vårda dina fransar med ett keratinserum mellan behandlingarna för att stärka fransarna och få längre hållbarhet.

Vad är ett lash lift?

Ett lash lift är precis vad det låter som, ett franslyft. Under behandlingen fästs de egna fransarna med noggrannhet upp på en silikonspole, sedan appliceras två olika vätskor och på så sätt skapas en permanent böj. Fransarna färgas och vårdnande keratin appliceras slutligen. Behandlingen ger dig en piggare blick, du slipper fransböjaren och fransarna ser betydligt längre ut.

Jag har korta fransar, passar behandlingen mig?

Ett lash lift går att göra på det flesta, så länge man har befintliga fransar. Det går att böja fransarna trots att de är korta.

Hur ofta bör man göra om behandlingen för att bibehålla effekten?

Efter ca 6-8 veckor. Hållbarheten varierar från person till person samt från gång till gång. Hur snabbt böjen försvinner beror på hur ofta du byter ut dina egna strån. Ibland tappar man mer fransar än vanligt och då behöver man komma oftare.

Kan man få en allergisk reaktion?

Ja, det kan man. Detta är dock väldigt ovanligt men vet man att man är extra känslig eller har reagerat på andra behandlingar så kan ett pricktest göras innan.
 

Kan jag göra behandlingen om jag är gravid eller ammar?

Ja, det kan man. I enstaka fall kan resultatet komma att påverkas av hormoner, men erfarenhet säger att det ofta fungerar alldeles utmärkt.

BROW LIFT

Att tänka på innan behandlingen

– Planera att duscha/tvätta håret innan då du inte får blöta ner fransarna på minst 24h efter din behandling.

Att tänka på efter behandlingen

– Låt brynen vara så gott det går i 24h.
– Undvik dusch, bad, bastu, aktiviteter som framkallar svettning i minst 24h.
– Undvik produkter som innehåller oljor i minst 24h.
– Vårda dina bryn med ett keratinserum mellan behandlingarna för att stärka fransarna och få längre hållbarhet. Balsam och inpackning går också bra att använda.

Varför gör man brow lift?

Brow lift kan förbättra utseendet av dina bryn på många sätt. Behandlingen passar bra om du har bångstyriga bryn, har mycket strån men svårt att få till en snygg form, om dina strån växer nedåt, om du har luckor i brynen där det saknas strån eller om du helt enkelt vill ha snygga bryn som är lätta att styla.

Passar brow lift på alla bryn?

Brow lift passar de flesta, men för att få ett snyggt resultat önskar vi att man inte har trådsmala ögonbryn, stora glapp eller att stora delar av brynet saknas.

Hur länge håller det?

Ett brow lift håller i ca 5-8 veckor.

Sliter brow lift på brynen?

Då man gör en permanent har det såklart ett visst slitage på stråna, men behandlingen görs endast en gång på varje strå eftersom det har vuxit ut nya strån till ditt nästa besök, därav är det lilla slitage som blir ingenting man märker av. Dessutom innehåller behandlingen vårdande keratin.
 

Jag har gjort microblading på brynen, kan jag göra brow lift ändå?

Ja, det kan man!

Kan man välja hur mörk/ljus färg man vill ha?

Vi frågar alltid hur mörk färg som önskas innan behandlingen, så ja det går att välja. Man kan dock räkna med att brynen är mörkare de första dagarna samt att alla har olika förutsättningar att jobba med.

Hur tar jag hand om mitt brow lift?

Undvik att blöta ner/röra brynen 24-48 timmar efter din behandling. Därefter tar du hand om dina bryn som vanligt. Det går bra att sminka brynen som vanligt, använda brow gel, ögonbrynsserum osv. För bättre hållbarhet och för att stärka dina bryn rekommenderar vi att använda ett keratinserum efter din behandling.