• BROW LIFT

  Behandlingen som ger dina ögonbryn ett naturligt lyft och öppnar upp din blick. Genom användning av milda permanentvätskor placeras alla strån i samma riktning samt färgas, vilket skapar en fyllig look. Denna metod ger snabbt framträdande och väldefinierade ögonbryn som är enkla att styla.
  LÄS MER & BOKA 
 • LASH LIFT

  Som en mini-semester för dina ögon! Denna avslappnande behandling ger dina naturliga fransar en fin böjning och volym, vilket öppnar upp din blick utan krångel med mascara eller ögonfransböjare. Det är ett snabbt och skonsamt sätt att få ögonen att se pigga och strålande ut.
  LÄS MER & BOKA 
 • MICROBLADING & SHADING

  En semi-permanent kosmetisk procedur som ger dig naturligt fylliga ögonbryn. Genom att använda ett precisionsverktyg skapas fina stråliknande snitt i huden som fyller i och definierar brynen. Resultatet är symmetriska bryn som håller i flera år med minimalt underhåll. Idealiskt för de som vill ha perfekta bryn varje dag.
  LÄS MER & BOKA 
 • FRANSFÖRLÄNGNING

  En populär skönhetsbehandling där enskilda syntetiska fransar appliceras på dina naturliga fransar med ett starkt och säkert lim. Det resulterar i en längre, fylligare och mer dramatisk franslook som inte kräver mascara. Fransförlängning kan anpassas efter dina önskemål och ger en långvarig effekt med regelbundna påfyllningar.
  LÄS MER & BOKA 
 • ESTETISKA INJEKTIONER

  Våra estetiska injektioner kan minska rynkor, fina linjer och ge en ungdomligare look. Genom att använda botox eller fillers injiceras produkterna strategiskt i huden för att släta ut och återfukta områden som förlorat elasticitet och volym. Resultaten är snabba och ger en förbättrad utstrålning.
  LÄS MER & BOKA 
 • KEMISK PEELING & PRX T33

  En effektiv hudvårdsbehandling som använder kemiska lösningar för att exfoliera och förnya huden. Genom att avlägsna döda hudceller kan kemiska peelingar minska fina linjer, ojämnheter, akneärr och förbättra hudens textur och lyster. Resultatet är en fräsch och ungdomlig hud med förbättrad hudton och struktur.
  LÄS MER & BOKA 
 • NAGELFÖRLÄNGNING & GELLACK

  En stark och flexibel gel appliceras på dina naturliga naglar eller nageltippar och härdas sedan med UV-ljus. Resultatet är vackra, hållbara naglar som kan anpassas med olika färger och mönster, och som varar i veckor.
  LÄS MER & BOKA 
 • TATUERINGSBORTTAGNING - LASER

  Tatueringsborttagning med PicoSure-laser är en avancerad och effektiv metod för att eliminera oönskade tatueringar. Den ultrakorta picosekundpulsen bryter ner tatueringsbläcket i små partiklar, vilket gör det lättare för kroppen att naturligt eliminera dem. PicoSure ger minimalt obehag och kortare återhämtningstid.
  COMING SOON...