Sofie Backlund

Salongsägare, Royal artist i microblading 

År 2017 påbörjade jag min karriär inom skönhetsbranschen och specialiserade mig på microblading.
Vår första egna salong, My Brow Bar, öppnades i oktober 2020. Vid början av 2023, tillsammans med min kollega Julia, expanderade vi och öppnade vår nuvarande studio som sträcker sig över imponerande 153 kvadratmeter.
Min utbildning inkluderar expertis inom områdena microblading, kombobryn, lash lift och brow lift.
BOKA TID

Julia Rosander

Salongsägare, nagelteknolog, lash lift & brow lift

Under min tid på gymnasiet genomgick jag stylist-programmet, och det var där mitt brinnande intresse för skönhet väcktes.
I oktober 2020 tog jag det stora steget att minska min arbetstid på mitt tidigare jobb för att kunna satsa mer på mitt egna företag. Det var då jag anslöt mig till My Brow Bar, där jag nu är delägare och har förmånen att arbeta tillsammans med en fantastisk grupp kollegor.
Numera har jag utbildat mig inom områdena lash lift och brow lift samt erhållit certifiering som nagelteknolog. Jag är också under utbildning i microblading.
BOKA TID

Caroline Söderholm

Leg. sjuksköterska och certifierad injektionsbehandlare

Jag, Caroline, är den som utför behandlingarna på Delatur. Jag är en legitimerad sjuksköterska med specialisering inom intensivvård. Jag har genomgått omfattande utbildningar inom injektionsteknik samt estetiska injektionsbehandlingar för fyllmedel och Botox.
Hos mig kan du alltid förvänta dig en personlig behandling och professionell omsorg. Mitt främsta mål är att du ska uppnå 100% nöjdhet, och för att säkerställa detta är det av yttersta vikt för mig att arbeta med de absolut bästa produkterna och kombinera dem på ett sätt som ger de bästa möjliga resultaten. Din skönhet och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet på Delatur.
BOKA TID

Jasmine Lindgren

Certifierad stylist i lash & brow lift

Skönhet har alltid varit ett brinnande intresse för mig, och jag har drömt om att arbeta inom detta område sedan jag var liten.
Jag tog steget att starta mitt eget företag i oktober 2020 och har sedan dess haft förmånen att arbeta på My Brow Bar.
Idag kan jag stolt säga att jag är certifierad inom både lash och brow lift, och mitt arbete är en passion som jag följer med stort engagemang.
BOKA TID

Nora Haglund

Certifierad fransstylist samt stylist i lash & brow lift

Min intresse för skönhet tog sin början i mina tidiga tonår. Jag startade min resa genom att praktisera på ett spa i Sunne. Efter det beslutade jag mig för att fördjupa min kunskap och utbildade mig till fransstylist. Jag tog sedan steget vidare genom att delta i en treårig utbildning som gjorde mig till en kvalificerad hår- och makeupartist.
Idag är jag stolt över att kunna säga att jag är certifierad inom fransförlängning, lash lift, brow lift samt hår- och makeup-artist. Jag har planer på att utöka mitt utbud med fler behandlingar inom en snar framtid, och jag ser med spänning fram emot de möjligheter som framtiden har att erbjuda!
Jag har nyligen blivit en del av det fantastiska teamet på My Brow Bar i Örebro, tillsammans med några fantastiska tjejer som delar min passion för skönhet. Jag ser fram emot att välkomna dig och möta dina skönhetsbehov hos oss!
BOKA TID

Eva Nguyen

Certifierad stylist i lash & brow lift

År 2022 startade min skönhetskarriär då jag blev anställd på My Brow Bar. Jag är certifierad lash & brow lift stylist och går just nu en utbildning för att lära mig microblading.

Hos mig kan ni ofta hitta kvälls-tider, och ibland också helg-tider.

Varmt välkommen till mig!

BOKA TID