MY BROW BAR - ELEVATE YOUR BEAUTY

My Brow Bar är en skönhetsdestination med en unik historia. Grundat av Sofie år 2018, föddes vår vision ur en passion för att förstärka din naturliga skönhet och stärka din självkänsla. Sedan dess har vi arbetat hårt för att förverkliga denna dröm och skapa en plats där varje individ känner sig speciell.
Vår resa har varit fylld med spännande utvecklingar. Under början av pandemin slog vi upp dörrarna till vår allra första egna studio. I början av 2023 blev Julia en delägare i My Brow Bar, vilket har berikat vårt team och vår expertis ännu mer. Tillsammans utgör vi en grupp passionerade professionella utövare med en djup förståelse för skönhetsvärlden.
Hösten 2023 markerade en viktig milstolpe när vi flyttade till helt nya, rymliga lokaler. Denna expansion har gjort det möjligt för oss att erbjuda ännu bättre service och ännu fler fantastiska behandlingar.
My Brow Bar är ett varumärke under ständig utveckling. Vi strävar alltid efter att förbättra och skapa skräddarsydda behandlingar som passar just dig. Vi tror på att varje individ är unik, och vi är här för att hjälpa dig att känna dig bekväm och självsäker i din egen hud.
Håll utkik, för många spännande nyheter är på gång. Vårt arbete för att förbättra din skönhetsupplevelse fortsätter, och vi ser fram emot att dela dessa spännande förändringar med dig.
Varmt välkommen hem till My Brow Bar!