PRX-T33 & KEMISK PEELING

Vår skickliga och certifierade sjuksköterska använder de senaste teknikerna och produkterna för att skapa ett naturliga resultat.

Både kemisk peeling och PRX-T33 syftar till att förbättra hudens utseende och textur genom att stimulera cellförnyelse och kollagenproduktion, men de använder olika metoder och ingredienser för att uppnå detta resultat.

Vår erfarna personal kommer att skräddarsy behandlingen för att möta dina unika behov och önskemål.

 • KEMISK PEELING

   Skin Techs Easy Pythic Peel: Detta är en ytlig peeling som exfolierar i epidermis, samtidigt som den stimulerar djupt ner i epidermis. Förbättar hudkvaliteten och hudstrukturen och ger en hudföryngrande effekt. Passar även bra på acne  och är lämplig som party peel.
  Passar alla hudtyper även den känsliga huden. Innehåller glycolic, lactic, mandelsyra, Phytic extrakt.
  Rekommenderas att göra en kur på 4-6 beh. Unisex behandlingsmetod med fantastiska resultat - internationellt erkända.
  Du kan förvänta dig att se en hud: 
  - Med mjukare yta runt de behandlade områdena
  - Som känns lenare och mjukare
  - Som uppvisar en hälsosammare hudfärg
  - Med mindre ytlinjer och rynkor
  - Som ser och känns föryngrad.
  - Med mindre porer
  KEMISK PEELING 1 BEH. - 995:-
  KEMISK PEELING 4 BEH. - 3800:-
 • PRX T33

  PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat.
  Den kan utföras som enstaka behandlingar för omedelbar ”glow” och uppstramning eller i kur för behov av mer korrigering. Då rekommenderas 4-6 behandlingar med 1-3 veckors mellanrum.
  Egenskaper: 
  - Ger lyster och uppstramning
  - Minskar linjer och pigmenteringar
  - Stimulerar kollagenproduktion
  - Minskar ojämn hudton och solskador
  - Anpassningsbar och mångsidig
  - Förbättrar akneärr och ärrbildning

  Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden ej mer solkänslig av PRX T33 vilket gör att den även lämpar sig väl året om.
  PRX T33 - 1 BEH. - 1695:-
  PRX T33 - 4 BEH. - 1600:-

   KEMISK PEELING

   Hur lång är behandlingstiden?

   Behandlingen tar totalt ca 20-25 minuter.

   Vad är kemisk peeling?

   En sammansättning av effektiva syror som exfolierar och förnyar huden. Syrorna appliceras på huden och hjälper till att avlägsna det yttersta hudlagret för att nya hudceller ska bildas, vilket i sin tur ger ett föryngrat utseende. 

   Hur många behandlingar bör jag göra för optimalt resultat?

   4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. 

   Vilket resultat kan jag förvänta mig?

   Omedelbar lyster och glow. En ren och klar hud med minskade porer. Behandlingen slätar ut fina linjer och ger en jämnare hudton. 

   Jag har/har haft acne, passar denna behandling mig?

   Behandlingen gör inte ont men en stickande/svidande känsla kan uppstå, denna är snabbt övergående. 

   PRX-T33

   Hur går en behandling till?

   Under behandlingen applicerar terapeuten 2-4 lager av PRX-T33 på renad hud. Produkten får verka i några minuter och tas sedan bort med vatten. Slutligen appliceras en lugnande och vårdande kräm från WiQo-varumärket. Du kommer även att få med dig produktprover hem som en del av behandlingen.

   PRX-behandlingen kan anpassas efter dina preferenser, antingen som en serie av behandlingar eller vid behov. Innan behandlingen påbörjas bokas en konsultation där du och din terapeut diskuterar och bestämmer den bästa behandlingsplanen för dig. Detta garanterar att du får en skräddarsydd och effektiv upplevelse.

   Vilka resultat kan jag förvänta mig av behandlingen?

   Resultatet av behandlingen är beroende av dina individuella utgångsförutsättningar och ditt specifika mål med behandlingen. Generellt sett kan behandlingen ge följande fördelar: en ökad hudlyster, en mer jämn hudstruktur, en uppstramande effekt samt en avlägsnande av döda hudceller. Dessutom har den förmågan att minska synligheten av rynkor och fina linjer, vilket resulterar i en mer ungdomlig och fräsch hud.

   Hur länge håller resultatet?

   Hållbarheten av resultatet varierar från person till person. Faktorer såsom livsstil, genetik och enskild hudvårdsrutin kan alla ha en påverkan på hur länge resultatet av behandlingen varar.

   Hur många behandlingar bör man göra?

   Omedelbart efter den första behandlingen blir resultaten märkbara och tydliga. För att uppnå den mest effektiva och långvariga effekten, rekommenderar vi en behandlingsserie bestående av 3-5 sessioner, med cirka 7-10 dagars mellanrum mellan varje session. Detta strategiska tillvägagångssätt ger dig det bästa möjliga utfallet och hjälper till att säkerställa att resultaten varar över tid.