NAGELFÖRLÄNGNING & GELLACK

 • NAGELFÖRLÄNGNING OCH FÖRSTÄRKNING - GELÉ

  Sugen på något extra till dina naglar? Testa gelénaglar – förlängning och förstärkning hos oss. Det är det ultimata sättet att göra dina naglar starkare och snyggare på ett skonsamt sätt.
  Med vår geléteknik kan du förvandla dina naglar och få dem precis som du vill ha dem. Du kan välja längd, form och färg som passar din stil, och resultatet blir en naturlig och glänsande finish som du kommer älska.
  Oavsett om du vill ha en subtil förstärkning eller en dramatisk nagelförlängning så funkar gelétekniken helt suveränt. Våra experter på My Brow Bar gör dina naglar redo för vardagens äventyr.
  Gelénaglar ger dina naglar det lilla extra och det omvårdnaden de förtjänar. Boka din behandling idag – dina naglar kommer att tacka dig!
 • GELLACK

  Gellack är det perfekta sättet att få snygga och hållbara naglar på ett skonsamt vis. Hos My Brow Bar är vi stolta över att erbjuda denna fantastiska behandling.
  Med gellack får du naglar som ser fantastiska ut och samtidigt håller länge. Tekniken innebär att vi applicerar ett speciellt gellack på dina naturliga naglar eller nagelförlängningar. Därefter härdar vi det under en UV-lampa, och resultatet blir starka och skinande naglar.
  Fördelarna med gellack är många – du får en naturlig och högglansig finish, färgen håller sig intensiv och snygg i veckor, och naglarna blir mer motståndskraftiga mot slitage. Gellack passar perfekt för dig som vill ha vackra naglar som inte kräver ständigt underhåll.
  Oavsett om du vill ha en klassisk färg eller något mer vågat, så kan vi skapa precis det du önskar med gellack.

Innehåll som kan döljas

Vad är skillnaden mellan nagelförlängning med gelé och gellack?

Nagelförlängning med gelé handlar om att skapa längre och starkare naglar med hjälp av en geléprodukt. Gellack är en typ av nagellack som härdas under en UV- eller LED-lampa och ger starka och hållbara färger till dina naturliga naglar.

Hur länge håller nagelförlängning med gelé?

Nagelförlängning med gelé kan hålla i flera veckor, beroende på ditt dagliga slitage och hur väl du sköter om dem. Vi rekommenderar att du gör påfyllningar var 3-4 vecka för att hålla naglarna snygga.

Är nagelförlängning med gelé skadligt för mina naturliga naglar?

Nagelförlängning med gelé är inte skadligt för dina naturliga naglar om det utförs korrekt och om du följer vårdanvisningarna. Vår teknik är skonsam och våra experter är noga med att inte fila eller på annat sätt slita på dina naturliga naglar i onödan.

Kan jag använda gellack på gelénaglar?

Ja, du kan använda gellack på gelénaglar för att ge dem extra färg och glans. Det är en vanlig kombination. Gellack ingår när du bokar en förlängning eller förstärkning med gelé.

Hur tar jag bort förlängning, förstärkning och gellack från mina naglar?

Gellack kan tas bort genom att blötlägga naglarna i aceton samt genom att fila. Vi rekommenderar att du bokar en borttagning hos oss för att inte slita på dina egna naglar.

Måste jag underhålla mina gelénaglar regelbundet?

Gelénaglar kräver regelbundet underhåll för att hålla dem i bästa skick. Det innebär att du behöver göra påfyllningar var 3-4e vecka för att fila ned och fylla på utväxten. Var noga med att inte gå för länge med din nagelförlängning utan att fylla på eller att göra en borttagning.

Kan jag använda mina naglar som vanligt med nagelförlängning eller gellack?

Ja, du kan använda dina naglar som vanligt med nagelförlängning och gellack, men undvik att använda dem för att öppna förpackningar eller utföra hårda aktiviteter. Om du tar hand om din nagelförlängning håller resultatet längre.

Kan jag använda nagelförlängning med gelé eller gellack om jag har sköra naglar?

Ja, både nagelförlängning med gelé och gellack kan faktiskt hjälpa till att stärka sköra naglar och förhindra skador.