MAKE-UP & HÅR

 • SINGELFRANSAR

  Singelfransar är den ultimata behandlingen för att framhäva dina ögon med längre, fylligare och vackrare fransar. Vår teknik är anpassningsbar, vilket innebär att du kan välja längd, tjocklek och kurvatur som passar din unika stil och personlighet. Glöm mascara och klumpiga fransböjare - vakna upp varje morgon med vackra fransar.
  Singelfransar placeras en och en på dina egna fransar för att skapa mer längd och intensitet.
  Singelfransar är hållbara och sparar dig tid. Det bästa är att de ser naturliga ut och håller sig på plats. Regelbundna påfyllningar bibehåller ett snyggt resultat.
  Denna variant av fransförlängning passar dig som:
  - Önskar förstärka fransar och ögon
  - Vill ha en naturlig look
  - Har testat lash lift men tycker att det ger ett svagt resultat
  - Vill slippa ögonfransböjare och mascara
  Boka din fransförlängning idag och upplev magin av singelfransar!
 • VOLYMFRANSAR

  Volymfransar erbjuder den ultimata lösningen för att skapa fylliga, tjockare och dramatiska fransar. Vår teknik är avancerad och skräddarsydd, vilket möjliggör att du anpassar längd, volym och kurvatur till din unika stil.
  Vi skapar knippen av tunna fransar som sedan fästs på din egna fransar för att skapa mer volym och längd.
  Volymfransar är inte bara hållbara utan sparar även värdefull tid i din skönhetsrutin. De ger en sofistikerad skönhet medan de bibehåller en naturlig charm och intensitet. Regelbundna påfyllningar garanterar att du bevarar resultatet.
  Denna variant av fransförlängning passar dig som:
  - Önskar fylligare och mer dramatiska fransar
  - Vill ha en naturlig men look som samtidigt ger ett intensivt intryck.
  - Vill spara tid och slippa mascara och fransböjare
  Så, boka din volymfransbehandling idag och upplev magin med volymfransar!
 • MIXFRANSAR

  Mixfransar är den perfekta balansen för att uppnå både fylligare och naturliga fransar. Vår avancerade teknik är skräddarsydd, vilket möjliggör att du anpassar längd, volym och kurvatur för att uppfylla din unika stil.
  En kombination av singelfransar och knippen (volymfransar) fästs på dina egna fransar för att skapa mer definiton och längd.
  Mixfransar är både hållbara och tidsbesparande, och de ger en sofistikerad skönhet medan de behåller ett naturligt utseende och en subtil intensitet. Regelbundna påfyllningar säkerställer att du behåller din fantastiska look.
  Denna variant av fransförlängning passar dig:
  - Som helt enkelt vill ha en mix av både singelfransar och volymfransar
  - Som önskar ett naturligt resultat
  - Som vill framhäva dina ögon på ett subtilt sätt
  - Som önskar en lite mer "busig" eller "wispy" look
  Boka din mixfransbehandling idag och upplev förtrollningen av mixfransar!
 • BORTTAGNING AV FRANSFÖRLÄNGNING

  Ibland kan du känna att det är dags att säga adjö till din fransförlängning och återgå till dina naturliga fransar. Borttagning av fransförlängning är en säker och nödvändig process som vi utför med noggrannhet och omsorg.
  Borttagningen av fransförlängning utförs med en skonsam och specialformulerad gel som appliceras på fransarna. Denna gel bryter ned limmet som fäster fransarna på dina naturliga fransar. Efter några minuter börjar fransarna lossna, och vi kan försiktigt borsta bort dem. Processen är smärtfri och utförs av våra professionella tekniker.
  Det finns flera skäl till varför någon kan vilja ta bort sin fransförlängning. Det kan vara för att ge dina naturliga fransar en paus och låta dem återhämta sig, eller om du varit hos en annan utövare och vi måste ta bort tidigare arbete för att kunna utföra ett nytt.

Innehåll som kan döljas

Sliter ögonfransförlängning på egna fransar?

Fransförlängning, när det utförs korrekt av en utbildad och certifierad tekniker, skadar inte de naturliga fransarna. Det är viktigt att se till varje kunds unika behov samt att inte överbelasta fransarna.

Collapsible row

Collapsible row

Collapsible row